Ανακοινώσεις2020-12-13T09:37:50+00:00

ανακοινώσεις & νέα

Κάθε παράσταση αναρτάται και προβάλλεται με ευθύνη της ομάδας που την παρήγαγε.

για να μαθαίνεις νέα της συνάντησης συμπλήρωσε το email σου και πάτα το κουμπί

  Eκτός από τον δαίμονα των τυπογραφείων υπάρχει και ο δαίμονας του internet.

  Γι αυτό φτιάξαμε μία ακόμα σελίδα, σε διαφορετική διεύθυνση μήπως καταφέρουμε να τον ξεγελάσουμε λίγο τα βράδυα, τις ώρες αιχμής δηλαδή που υπάρχει κίνδυνος το internet να καταρεύσει.

  Παρακάτω θα βρείτε ένα κουμπί που μας οδηγεί σε μία λιτή σελίδα (μέσα από έναν απομακρυσμένο server).  Εκεί θα βρίσκουμε μόνο πρεμιέρες της τρέχουσας ημέρας. Συνίσταται η χρήση του συνδέσμου μόνο στην περίππτωση πυ υπάρχουν προβλήματα στο δίκτυο.

  Τον τελυταίο μήνα υπάρχουν πολλά προβλήματα στο ελληνικό διαδίκτυο, μια ακόμα παράπλευρη απώλεια των ασφυκτικών συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία. Όλα θα περασουν πιο ευχάριστα με λίγη υπομονή. 

  Όλες οι διευθύνσεις είναι ασφαλείς. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές του φεστιβάλ στο <theatre2020@pm.me>.

  ο δαίμων του internet

  Εκτός από τον δαίμονα των τυπογραφείων υπάρχει και ο δαίμονας του internet. Γι αυτό φτιάξαμε μία ακόμα σελίδα, σε διαφορετική διεύθυνση μήπως καταφέρουμε να τον ξεγελάσουμε λίγο τα βράδυα, τις ώρες αιχμής δηλαδή που υπάρχει κίνδυνος το internet να καταρεύσει. Παρακάτω θα βρείτε ένα κουμπί που μας οδηγεί σε μία λιτή σελίδα (μέσα από διαφορετικό server). Εκεί θα βρίσκουμε μόνο πρεμιέρες της τρέχουσας ημέρας. https://crystal.stream/aegean/ Τον τελυταίο μήνα υπάρχουν πολλά προβλήματα στο ελληνικό διαδίκτυο, μια ακόμα παράπλευρη απώλεια των ασφυκτικών συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία. Όλα θα περασουν πιο ευχάριστα με λίγη υπομονή Όλες οι διευθύνσεις είναι ασφαλείς. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές του φεστιβάλ στο <theatre2020>.

  By |December 7th, 2020|Categories: Festival Program|0 Comments

  Ο.Ε.Θ.Α.

  Go to Top